Will Guidara ist der Gastronom an Daniel Humms Seite, der die sehr erfolgreichen Konzepte „Eleven Madison Park“, „The NoMad“ und „The NoMadBar“ an den Start gebracht hat. Er selbst stammt aus New York und er selbst hat sein bisheriges Leben größtenteils der Gastronomie gewidmet. Nach seiner Ausbildung und einigen Stationen begann er mit Daniel seit 2006 als General Manager das „EMP“ von einer französischen Brasserie in ein „Fine Dining“ – Lokal zu transformieren. 2012 folgte das „NoMad“ in der Nähe zum Madison Square Park. Das „EMP“ ist derzeit auf dem 5. Platz der weltbesten Restaurants gelistet und im Guide Michelin halten sie seit 2012 drei Sterne.
Info
Name: Will Guidara
Geburtstag: 25.11.1979
Geburtstort: New York
Wohnort: New York
Daniel Humm & Will Guidara |"I love NY – Mein New York Kochbuch"
12 F.A.Q. an Will Guidara
1. Inspirations for my job I get by …
… Creating great experiences for people.
2. Over- and undervalued I think is …
… sea urchin I find to be overvalued.
…hospitality is undervalued.
3. At the international gastronomic landscape I find good | bad that…
… evolution to be a great thing.
… creativity happens at the expense of deliciousness.
4. Last time I was eating at…
… Trois Mec in Los Angeles – we had a great meal while in town to launch the NoMad Food Truck!
5. 3 more skills I really would like to have are…
… fly a plane, perfect Spanish, glass blowing.
6. My favorite kitchen tool is …
Daniel Humm :).
7. I have 150 cookbooks and my favorite book is called …
… „The most notable Apicius“, first published in the late 1400`s.
8. The most important achievement for me in the dining area of the last 10 years …
…it’s a tough call between our first four star review from the NY Times and the Outstanding Service award from the James Beard Foundation.
9. My last supper consists of …
… Italian American Food.
10. And … I would most like to eat with …
… Michael Jackson, because he’s been a musical idol for me for my entire life.
11. The chef, who impressed me the most is …
…Daniel Humm, because I believe he is the best chef on the planet right now.
12. My life motto is:
„What would you attempt to do if you knew you could not fail.“
Finally, 3 necessarily be regarded Foodie- sites on the web:
http://eater.com
http://instagram.com (really, it’s a great source to keep up with the food world)
http://www.nytimes.com/pages/dining/index.html
Will Guidara auf Twitter
Die Interviewreihe „12 Food Art Questions“ auf der Landkarte
[ready_google_map id=’1′]